Leica Geosystems brengt Leica BLK2GO PULSE op de markt

Leica Geosystems brengt Leica BLK2GO PULSE op de markt

Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, heeft de aankomende release van de Leica BLK2GO PULSE aangekondigd. De BLK2GO PULSE is een nieuwe laserscanner die geavanceerde LiDAR-sensortechnologie combineert met het originele Leica BLK2GO-ontwerp. De BLK2GO PULSE is gebouwd in samenwerking met Sony Semiconductor Solutions Corporation (Sony), de wereldleider in beeldsensoren. De BLK2GO PULSE combineert de geavanceerde Time-of-Flight (ToF) beeldsensoren van Sony met de bewezen GrandSLAM-technologie van Leica Geosystems.

 

Met de geplande release begin 2024 voegt de BLK2GO PULSE een nieuw, uniek en disruptief lid toe aan de BLK2GO-productfamilie. De BLK2GO PULSE wordt voornamelijk gebruikt voor binnentoepassingen, zoals het maken van 3D-digitale tweelingen en 2D-vloerplannen.

Extra functies zijn onder andere:

  • Eerstepersoonsscannen: Bekijk wat je vastlegt vanuit het perspectief van de eerste persoon. Gekleurde 3D-gegevens worden in realtime naar het smartphonescherm gestreamd.
  • Onmiddellijke beschikbaarheid van gegevens: Bekijk en deel direct gekleurde 3D-puntwolken en afbeeldingen vanuit het veld, net zo eenvoudig als het delen van een foto of video.
  • Intuïtieve companion-app: Met een smartphone (iOS of Android) bevestigd aan de scanner, heb je toegang tot een gestroomlijnde end-to-end realiteitsvastleggingsworkflow in de BLK Live-app.
  • Slimme scanbegeleiding: In-app meldingen bieden de gebruiker realtime begeleiding om optimale scanpraktijken te waarborgen.
  • Reality Cloud Studio, aangedreven door HxDR, upload: Upload scans eenvoudig vanuit het veld naar Reality Cloud Studio, de cloudtoepassing van Hexagon voor visualisatie, samenwerking en opslag van realiteitsvastleggingsgegevens.

“Met een snelle end-to-end workflow die scanner en smartphone-app combineert tot één oplossing voor realiteitsvastlegging, profiteren gebruikers van een eenvoudige, intuïtieve gebruikerservaring en de onmiddellijke levering van complete gegevens”, aldus Juergen Mayer, President Reality Capture bij Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon. “De BLK2GO PULSE bevordert onze missie om realiteitsvastlegging te democratiseren, en samen met de meest recente innovaties van Hexagon, zoals Reality Cloud Studio, blijven we de grenzen verleggen van wat mogelijk is in digitale realiteit met nog meer disruptieve producten.”

Website Leica Geosystems

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top