Lancering Diagnostics GebruikersPortaal

Lancering Diagnostics GebruikersPortaal

Realworld Software Products heeft onlangs haar gebruikersportaal gelanceerd voor Diagnostics. Het portaal is een platform dat gebruikers van Diagnostics met elkaar in contact brengt en het mogelijk maakt om vooruitgang met elkaar te delen.

Alle gebruikers die goede ideeën hebben geïmplementeerd in Diagnostics kunnen deze inzichten nu delen met andere Diagnostics-gebruikers. Dit maakt het gemakkelijker voor gebruikers om de return of investment te onderbouwen van hun Diagnostics-implementatie. In de portaalwebsite zijn aangepaste modules te vinden die door andere gebruikers van Diagnostics zijn gemaakt. Deze modules zijn geïnspireerd door successen en helpen Smallworld-gebruikers verder in te gaan op problemen met performance en gebruikerservaringen en Diagnostics verder te integreren als primaire monitoringtool op de GE Smallworld-implementatie binnen de organisatie.

 

Tool voor Smallworld-implementaties
Diagnostics is een tool voor monitoring en analyse van GE Smallworld-implementaties. Het bevat tal van standaard dashboards waarmee GE Smallworld-klanten hun systemen kunnen optimaliseren. Bovendien krijgen gebruikers toegang tot de meest gedetailleerde inzichten vanwege de mogelijkheid om aangepaste dashboards te maken. Diagnostics kan binnen drie maanden een health-check voor uw systeem bieden, evenals bewaking op langere termijn om een consistent niveau van ondersteuning aan uw gebruikers te geven. Paul Meester, CEO van Realworld Software Products BV, presenteerde zijn visie op de nieuwe functie bij de lancering: “De gecombineerde kracht van Diagnostics-gebruikers zal aanzienlijk worden versterkt door de introductie van het gebruikersportaal, vooral omdat het hen laat profiteren van elkaars gebruikerservaringen”. 

Diagnostics User Portal

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top