Lancering Diagnostics 2.0

Lancering Diagnostics 2.0

Realworld Software Products B.V. heeft haar nieuwste versie uitgebracht voor het Diagnostics-product. Diagnostics 2.0 is ontworpen om het monitoren van de prestaties van GE Smallworld-implementaties eenvoudiger te maken.

Het is niet langer nodig om een tijdelijke tussen-database te implementeren. In plaats daarvan is een collector-service geïntroduceerd om de Splunk-database direct te vullen met gebruikersactiviteit. Door deze directe toegang, ondersteunt Diagnostics 2.0 nu een volledige cloud-omgeving.

Diagnostics is een tool voor monitoring en analyse van GE Smallworld-implementaties. Het bevat tal van standaard dashboards waarmee GE Smallworld-klanten hun systemen kunnen optimaliseren. Customized dashboards bieden de gebruiker extra toegang tot gedetailleerde inzichten. Diagnostics kan in 3 maanden een “health check” voor uw systeem bieden, evenals monitoring op langere termijn om een consistent niveau van ondersteuning aan uw gebruikersbestand te bieden.

Paul Meester, CEO van Realworld Software Products B.V., over de nieuwe release: “Dit is een one-stop-shop voor GE Smallworld-gebruikers. Monitoren, analyseren en verbeteren. De kracht van Diagnostics levert onmiddellijk resultaten op die de bruikbaarheid van GE Smallworld in alle denkbare aspecten aanzienlijk zullen verbeteren.

Website Diagnostics

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top