KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

KUBUS en BIM4ALL vergroten cursusaanbod door samenwerking

KUBUS en BIM4ALL hebben een samenwerkingsovereenkomst afgesloten waarbij BIM4ALL de door KUBUS opgezette trainingen voor Solibri Model Checker zal gaan verzorgen in het noorden en oosten van Nederland. Door de samenwerking wordt de Solibri-trainingscapaciteit verruimd en wordt voorzien in de groeiende vraag naar trainingen voor Solibri Model Checker.

Ronald de Graan, directeur product management KUBUS BV legt uit: “De samenwerking geeft de klant een grotere flexibiliteit als het gaat om keuze in trainingsdagen en -momenten zonder verlies van kwaliteit van de training. Met BIM4ALL hebben we een ervaren BIM-partner en implementatiespecialist die al vele jaren trainingen en implementaties verzorgt. Door de accreditatie door KUBUS is de kwaliteit voor de klanten, via BIM4ALL, gewaarborgd.”

“De BIM-specialist van vandaag wil graag training op een manier en op een moment die hem of haar het beste uitkomt”, aldus Robbin Breukink, directeur BIM4ALL BV “Voor deze professionals is het opdoen van kennis van cruciaal belang om het BIM-proces en de functionaliteit van Solibri onder de knie te krijgen. De trainingen vinden nu vrijwel altijd plaats in Eindhoven, Amsterdam of Hasselt (BE) en klanten uit het noorden of oosten moeten daardoor langer reizen. Door het volgen van trainingen via BIM4ALL houdt de professional zijn kennis op peil en verliest hij geen declarabele (reis)uren.”

De samenwerking speelt in op de steeds verdere professionalisering binnen de bouw en met name bij de aannemers in Nederland. Door betere clashdetectie en vooral ook rule based model checking wordt de kwaliteit van de BIM-modellen verhoogd, met als resultaat betere afstemming tussen de verschillende partijen en lagere faalkosten in het project.

Beschikbaarheid

BIM4ALL zal per direct de trainingen aanbieden. Voor een overzicht van de trainingen:
zie het cursusaanbod via BIM4ALL en het cursusaanbod via KUBUS.

Website KUBUS
Website BIM4ALL

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top