De KUBUS ARC17 Detail Award

De KUBUS ARC17 Detail Award

Iedere ontwerper, ontwerpteam of bureau uit Nederland en Vlaanderen kan meedingen naar de KUBUS ARC17 Detail Award door het insturen van een complete documentatie, inclusief details, van reeds gerealiseerde projecten. Inzendingen moeten gelegen zijn in Nederland of Vlaanderen en betrekking hebben op projecten die zijn opgeleverd tussen 1 augustus 2016 en 31 juli 2017.

De inzending dient in woord, beeld en tekeningen een goede indruk te geven van de totstandkoming van de details, inclusief eventuele wijzigingen tussen ontwerp en uitvoering (uitgangspunten, uitdagingen, proces en resultaat). Een goede detaillering kan veel bijdragen aan de esthetiek en functionaliteit van het hele gebouw en is daarmee mede bepalend voor de waardering van gebouwen. Uitgangspunt van ARC17 Detail is dat een goede detaillering het gebouw, en daarmee het ontwerp, beter maakt. Het criterium voor de award is: het detail dat de mooiste oplossing biedt in relatie tot het grotere geheel.

ARC is een jaarlijks terugkerend evenement dat bestaat uit zeven prijzen gevolgd door een feestelijke uitreiking. De Awards belichten het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, jong talent en oeuvre. Het doel van deze prijzen is het maatschappelijke belang van architectuur te belichten, de rol van architectuur in het publieke leven te versterken en de contacten tussen architecten, toeleveranciers en opdrachtgevers te stimuleren.

Inschrijvingen voor de ARC17 Awards zijn geopend, en kan tot en met 1 september 2017.

Website ARC17 Awards

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top