Krachtenbundeling 2Coolmonkeys en IntellinQ

Krachtenbundeling 2Coolmonkeys en IntellinQ

2Coolmonkeys en IntellinQ bundelen hun krachten om hun klanten een optimale totaaloplossing voor beheer en inwinning van geodata aan te bieden. Door deze samenwerking is het mogelijk de gehele keten van het flexibel inwinnen van databronnen en geodata integratie tot en met het eenvoudig ontsluiten en muteren via Web en Mobiele Apps perfect te realiseren.

 

2Coolmonkeys

IntellinQ is gespecialiseerd in inwinnen, beheren en integreren van gegevens en het distribueren van deze data. Hiervoor is GeolinQ ontwikkeld. Het softwareproduct om snel en flexibel geografische gegevens te beheren, te koppelen en te ontsluiten. De beheerketen van databron tot ontsluiting van gegevens wordt integraal ondersteund. Gegevens uit verschillende bronnen, variërend van eigen gegevens, externe data uit services en databases -inclusief basisregistraties- kunnen via een flexibel datamodel aan elkaar worden gekoppeld en zijn direct beschikbaar voor gebruikersgroepen.

2Coolmonkeys is gespecialiseerd in het ontsluiten, gebruik en inwinnen van informatie door eindgebruikers met Apps voor mobiel en desktop. Er wordt gebruik gemaakt van de functionaliteit die de verschillende App platformen kennen voor een optimaal gebruikersgemak.  De samenwerking van 2CoolMonkeys en IntellinQ staat garant voor oplossingen die efficiënt en flexibel gegevensmanagement combineren met optimaal gebruikersgemak.

Website 2Coolmonkeys

Website IntellinQ

 

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top