Kom meer te weten over jouw omgeving en Geo

Kom meer te weten over jouw omgeving en Geo

Meld je aan voor IMAGEM’s Grip op Geo Online 2022 en woon interactieve webinars bij.

 

Zoals elk jaar delen we in het voorjaar onze informatieve en technische webinars onder de noemer Grip op Geo. Eind februari zijn we begonnen met de Grip op Geo Online. De serie is tot mei te volgen. Elke maand zullen we een webinar organiseren waarin we veel interessante onderwerpen en technologieën laten zien. We hopen binnenkort ook weer een fysieke live Grip op Geo te organiseren, maar tot het zover is kan je je alvast registreren voor onze webinars.

Geodata breed toegankelijk maken
Op donderdag 24 maart deelt collega Harald Gortz hoe je gebruik kan maken van de gevolgen van klimaatverandering. Want overlast zoals overstromingen, hitte en droogte bieden kansen. Kansen? Jazeker! Het klimaatadaptieve vermogen van een verstedelijkte omgeving is groter dan wij denken en biedt veel meer kansen dan we direct kunnen zien. Met remote sensing en slimme modellen kunnen we dit verborgen vermogen ontdekken en gebruiken in een digital twin. 

Tijdens deze ‘Grip op Geo’ webinar neemt Harald je in drie kwartier mee in wereld van remote sensing, verstedelijkte omgeving en klimaatadaptatie. Na de webinar heb jij ook inzicht in het verborgene.

Website IMAGEM

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top