KeyMember Editie voor ARCHICAD 22

KeyMember Editie voor ARCHICAD 22

Gelijktijdig met de komst van ARCHICAD 22 introduceert KUBUS de nieuwste KeyMember Editie. Deze versie sluit nauw aan bij de nieuwe features van ARCHICAD 22 waarbij de intelligentie van profielen en de calculatiemogelijkheden met de Expressions toegepast zijn.

Als KeyMember kun je voordelig over een serie aanvullende modules beschikken die samen de KeyMember Editie vormen. Deze KeyMember Editie bevat speciaal voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt op maat gemaakte extra’s. De modules bestaan onder andere uit extra bibliotheekobjecten, standaarddetails, voorgedefinieerde automatische lijsten (Interactive Schedules) en add-on’s, zoals een ramen- en deurenwerkplaats en een automatische input voor een Programma van Eisen. Bovendien wordt je op weg geholpen met aanvullende werkmethodieken en uitgebreide ARCHICAD templates om snel en efficiënt aan de slag te gaan. Met de KeyMember Editie kun je direct aan de slag en hoef je zelf geen voorbereidend werk te doen voor het inrichten van de nieuwe software.

Templates

De KeyMember Editie wordt geleverd met uitgebreide templates, inzetbaar voor de Nederlandse en Belgische markt. Deze voorgedefinieerde werksjablonen bevatten onder andere werkmethodieken en gereedschapfavorieten die speciaal zijn afgestemd op de gangbare bouwregelgeving en bouwprocessen.

Add-ons

KeyMember add-ons bieden de modelleur meer efficiëntie tijdens het werken met ARCHICAD. Maak alle gewenste ramen/deuren met de Ramen- en Deuren-add-on, ongeacht de vorm. Zet een Programma van Eisen uit Excel automatisch om naar ruimten (Zones) en integreer BCF als workflow in de open-BIM-samenwerking met de BCF Manager.

BIM basis ILS

De BIM basis ILS-kit voor ARCHICAD is een complete werkmethodiek voor het complementeren van BIM-modellen met alle benodigde informatie en IFC-eigenschappen, conform de BIM Basis ILS. Maak met deze KeyMember-uitbreiding een IFC-model snel en eenvoudig klaar voor uitwisseling met externe partijen.

Website KUBUS

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top