Kennistafel Trilling & Geluid

Kennistafel Trilling & Geluid

Donderdag 2 november 2017 organiseert ETS Spoor samen met Movares, DGMR en de Gemeente Rotterdam een bijeenkomst over trillingen en geluid van het spoor.

Het evenement vindt plaats in de nieuwe locatie van RailCenter in Amersfoort. Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Stuur een e-mail met daarin naam en bedrijfsnaam naar iris@etsspoor.nl.

Spoor en bebouwing

Gelet op de toenemende groei van Nederlandse steden die ervoor zorgt dat spoor en bebouwing steeds vaker vlak dichtbij elkaar liggen, staat dit thema groots in de belangstelling. Neem daarbij de noodzakelijke transitie naar meer spoorwegtransport en het is wel duidelijk dat onze branche voor nieuwe uitdagingen staat. Tijdens dit Share & Connect Event nemen experts belangstellenden aan de hand van recente praktijkervaring mee in de problematiek die er binnen het spoorwezen speelt. Daarbij komen bestaande oplossingen en de laatste innovaties aan bod. De dag sluit af met een netwerkborrel waar u informeel kennis kunt maken met andere professionals en onderling ervaringen kunt uitwisselen.

Programma

13.30 uur   Ontvangst
14.00 uur   Share – inhoudelijk programma

  • Verantwoord onderzoek naar de kwaliteit van de woon-, werk- en leefomgeving nabij spoorbanen. Hans J.A. van Leeuwen / Reinoud Fennema (DGMR).
  • Een blik op de recente maatregelen tegen trillingen en laagfrequent geluid. Pieter Boon (Movares).
  • Akoestisch onderzoek en het proces naar de gewenste maatregelen voor de ombouw Hoekse Lijn. Theo Benjert (Gemeente Rotterdam). 

16.00 uur   Connect – netwerkborrel

Website ETS Spoor

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top