Kans om IBI te leren kennen

Kans om IBI te leren kennen

Volgers op Facebook en nieuwsbriefabonnees maken kans op een maand gratis IBI.

De actie loopt tot 10 maart 2017. Elke week wordt er een maand gratis IBI verloot. ‘Like & Share’ of meld je gauw aan voor de nieuwsbrief om de voordelen van de IBI-app echt te ervaren.

IBI, de bezorg-app

Pakketjes bezorgen gaat sneller als je de beste route weet. IBI helpt daarbij, voor zowel de bezorging per fiets als met de auto, of je nu één, twee of meerdere pakketjes moet afleveren. De app is bedoeld voor ondernemers, bezorgers, onderhoudsmonteurs, koeriers of apothekers. Zij kunnen direct met IBI aan de slag. De applicatie toont de snelste volgorde, helpt met navigeren naar het adres en houdt een logboek bij.

Werkwijze

IBI zet de adressen in de optimale volgorde op basis van rij-afstand met de fiets of auto. Met de auto kan je ook de snelste route laten berekenen, rekening houdend met de actuele files. En tussendoor kan je in IBI opnieuw een adres toevoegen en een nieuwe optimale route laten berekenen. Dit noemt de leverancier het Scan – Plan – Go – Confirm principe. IBI is geschikt voor meerdere platformen en devices. Op dit moment ondersteunt IBI Windows, Android en IOS. De applicatie werkt zowel op telefoon, tablet en pc.

Website IBI

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top