KaartViewer Inspiratie Dag

KaartViewer Inspiratie Dag

Op 11 oktober 2018 organiseert GeoNovation in Uden de zesde editie van de KaartViewer Inspiratie Dag.

Iedereen is welkom. Ook dit jaar belooft het bedrijf weer een goed verzorgde dag met actuele (Geo-)informatie en de nodige amusementswaarde. ’s Morgens presentaties, ’s middags actieve workshops. 

Voordrachten met als centrale thema: Common Ground
Vertegenwoordigers van VNG en Fietsplatform praten u bij op het gebied van Common Ground. Er worden steeds meer webservices aangeboden, die overheden kunnen ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Mooie voorbeelden zijn KNOOP (van Dataland) en JNET webservices. Het Fietsplatform laat zien hoe zij er voor zorgen dat hun data altijd actueel wordt aangeboden aan hun afnemers. De gemeente Leidschendam-Voorburg laat zien hoe zij KaartViewer hebben ingezet in hun totale proces.

Presentatie GeoNovation
Wat kunnen we het komende jaar verwachten van GeoNovation en in het bijzonder van de KaartViewer? Er zullen enkele representatieve gebruikersverhalen worden gepresenteerd. Natuurlijk gaat Geonovation in op de KaartViewer 3.0. De nieuwe Beheeromgeving wordt getoond, en nieuwe eindgebruikersfunctionaliteit zoals de ‘mobile first’ Iconen KaartViewer en het kunnen inlezen van diverse bestanden, zoals SHP,CSV, GPX. Ook komt het Tekenen aan bod en hoe eindgebruikers dit zelf kunnen opslaan en kunnen delen.

 

Inspiratiesessies voor KaartViewer gebruikers. Voor gasten: introductie KaartViewer
KaartViewer gebruikers kunnen ‘s middags in een workshop kennismaken met de nieuwste versie: KaartViewer 3.0. Voor niet-KaartViewer gebruikers is er een programma samengesteld waarin ze zelf de kracht van KaartViewer kunnen ervaren. 

Website GeoNovation

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top