Juniper Systems kondigt de geheel nieuwe Mesa Pro Rugged-tablet aan

Juniper Systems kondigt de geheel nieuwe Mesa Pro Rugged-tablet aan

De 10-inch Mesa Pro biedt aanpassingsmogelijkheden en krachtig computergebruik voor werknemers in het veld.

Met 11e generatie Intel Core-processors, een Microsoft Windows 11-besturingssysteem, opties voor apparaataanpassing, een groot in zonlicht afleesbaar scherm en Juniper Rugged-ontwerp, is de Mesa Pro de meest robuuste 10-inch robuuste tablet op de markt.

Mesa Pro-units zijn uitgerust met 11e generatie Intel Core-processors. Core i5-, Core i7- en Celeron-opties zijn beschikbaar. Elke Mesa Pro-configuratie biedt krachtige prestaties en stelt gebruikers in staat een niveau van computerprestaties te selecteren dat het beste bij hun behoeften past, terwijl ze over opties beschikken die passen bij hun budget.

Met de Mesa Pro hebben gebruikers de mogelijkheid hun werk mee te nemen van kantoor naar het veld en naadloos van locatie te wisselen. Het robuuste ontwerp van Mesa Pro zet de reputatie voort van de eerdere robuuste apparaten van Juniper Systems en verzekert gebruikers dat hun gegevens altijd beschermd zijn, ongeacht de omgeving waarin ze werken. Mesa Pro voegt zich bij de huidige Mesa 3-familie van 7-inch apparaten, die mobiele veldwerkers overal ter wereld voorzien van krachtige, robuuste computer- en gegevensverzamelingsmogelijkheden.

Website Juniper Systems

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top