Jeroen Kingma safety director BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Jeroen Kingma safety director BAM Bouw en Vastgoed Nederland

De directie van BAM Bouw en Vastgoed Nederland heeft ing. Jeroen Kingma MBA met ingang van 1 april 2017 benoemd tot safety director. In deze nieuwe functie zal hij zich richten op het structureel verhogen van de prestaties op het vlak van veiligheid.

Jeroen Kingma (52) is sinds 2008 werkzaam bij BAM in de functie van directeur Vitaal ZorgVast. Voordien werkte hij in diverse managementfuncties bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht en bij Akzo Nobel.

“Veiligheid in de bouw is voor BAM topprioriteit. De afgelopen jaren is veel gedaan om deze te vergroten. Wij willen nu de volgende stap zetten”, zegt Roel Vollebregt, directievoorzitter van BAM Bouw en Vastgoed Nederland. “Wij kiezen ervoor Zero Harm, dus geen ongevallen, als uitgangspunt te nemen. Dit vraagt een omschakeling in denken en doen bij iedereen in ons bedrijf. Om deze beweging naar Zero Harm onomkeerbaar op gang te brengen, is besloten tot de benoeming van een safety director.”

BAM Bouw en Vastgoed Nederland bundelt de activiteiten van BAM in Nederland op het gebied van utiliteitsbouw, installatietechniek, woningbouw en gebieds- en vastgoedontwikkeling.

Website BAM

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top