Jelle Draijer start bij Localyse

Jelle Draijer start bij Localyse

Per 1 september 2017 is Jelle Draijer werkzaam als business-developer Google Maps bij Localyse. Technologiebedrijf Localyse, gevestigd in Edegem en Utrecht, is Google Cloud Premier Partner voor de Benelux en gespecialiseerd in Google Maps. Het bedrijf maakt zelf producten op basis van Google Maps, maar biedt klanten ook ondersteuning bij het ontwikkelen van hun eigen applicaties.

Bredere gebruikersgroep

Jelle Draijer was vanaf 2014 accountmanager bij Esri Nederland. Daarvoor bekleedde hij dezelfde functie bij CycloMedia. Over zijn overstap naar Localyse zegt hij: “Ik kijk erg uit naar het helpen van organisaties bij het inzetten van Google Maps in hun locatiestrategie. Als geo-ICT oplossing is Google Maps een relevant middel voor elk technologiebewuste organisatie, en dit bewustzijn neemt enorm toe”. Hij hoopt zijn ruime ervaring met gespecialiseerde geo-ICT-tools voor geo-professionals te kunnen inzetten voor de veel bredere gebruikersgroep van Google Maps-klanten: “Als consumenten zijn we allemaal wel bekend met Google Maps. De gebruiksvoordelen voor organisaties zijn daarom groot. Daarmee heeft Google de geo-ICT naar een groot publiek gebracht, wat zeer interessante toepassingen en oplossingen voor een brede gebruikersgroep oplevert.”

Groei

Draijer wordt de directe collega van Jeffrey Benning, die als business-developer Localyse in Nederland in de markt zette als dé partner voor Google Maps. Benning zegt over de groeiende organisatie: “Een ervaren location expert was noodzakelijk voor de verdere groei van Localyse. Inmiddels hebben wij ook al heel veel reacties ontvangen op onze nog openstaande inside sales vacature. Dit betekent dat er meer ruimte gaat ontstaan voor focus op specifieke verticals en onze solutions gebouwd op Google Maps API’s. Te denken valt aan ODIQ, Mapsindoors, multimodal travel time maps, adresvalidatie, projecten voor spitsmijdingen en vindbaarheid.”

Website Localyse

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top