Jasper Schuur mede-eigenaar Geometius bv

Jasper Schuur mede-eigenaar Geometius bv

Jasper Schuur is per 1 januari 2021 mede-eigenaar van Geometius geworden.

 

 

Geometiusgevestigd in Almere en Arnhem, is een technische handelsorganisatie en levert (GNSS) meetsystemen en software voor werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Ook kunnen klanten gebruik maken van vele aanvullende diensten, waaronder support, trainingen, verhuur en een volwaardige webshop.

Continuïteit voor de toekomst
Al bijna 20 jaar zijn Jasper Ambagtsheer en Rob Bik trotse eigenaren van Geometius. Zowel Jasper als Rob zijn nog actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering en zijn onlosmakelijk verbonden met Geometius. Jasper in de functie van Directeur en Rob als New Business Development Manager. Om de stabiliteit en continuïteit van Geometius in de toekomst ook te kunnen waarborgen zijn vakkundige, betrokken en gedreven personen in de organisatie essentieel.

Rob en ik zijn heel erg blij met deze stap”, vertelt Jasper Ambagtsheer. “Jasper Schuur heeft zich in de rol van Commercieel Manager in een relatief korte tijd enorm goed ingewerkt en is zeer belangrijk geworden voor Geometius. Hij heeft zich verbonden aan Geometius en wil het bedrijf nu en in de toekomst sturing geven. Voor ons is Jasper Schuur de juiste man op de juiste plek en we zijn heel erg blij en trots dat hij nu compagnon en mede-eigenaar is geworden.”

Jasper Schuur voegt daaraan toe: ”Ik ben ontzettend trots op deze stap en kijk ernaar uit om samen met Jasper, Rob en alle andere collega’s de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten waar te maken en te overtreffen!”

Website Geometius

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top