Jaarbeurs lanceert één online platform voor E- en W-installatiesector

Jaarbeurs lanceert één online platform voor E- en W-installatiesector

Jaarbeurs heeft donderdag 9 maart het vernieuwde online platform InstallatieProfs.nl gelanceerd. Het nieuwe platform, bestaande uit een website en meerdere nieuwsbrieven, heeft meer dan 100.000 unieke gebruikers en daarmee een groot bereik binnen de installatiesector.

Het nieuwe platform, gekoppeld aan de beurzen VSK en Elektrotechniek, is een samenvoeging van de al langer bestaande InstallatieProfs.nl en ElektroTechniek365.nl. Met de integratie van beide platforms volgt Jaarbeurs de ontwikkelingen binnen de markt, waarin de scheidslijn tussen de E- en W-sector steeds meer lijkt te vervagen. InstallatieProfs richt zich met productnieuws en innovaties op zowel de E- als de W-sector.

De installateur vindt in dertien relevante segmenten hoogwaardige kennisartikelen op de website, die hem of haar direct verder helpen in het vakgebied.
Op de in de nieuwe huisstijl gestoken website treft men een actueel overzicht van producten. Deze producten worden overzichtelijk weergegeven, tonen meer details, mooi beeldmateriaal en het is makkelijk om in contact te komen met leveranciers en/of meer documentatie te downloaden. Binnenkort zal ook de nieuwsbrief naar de voorkeursegmenten van de installateur gevuld kunnen worden.

Segment manager Bouw&Installatie Patrick Schilte van Jaarbeurs: “We hadden al twee sterke online platforms, die de afgelopen jaren hun toegevoegde waarde hebben bewezen voor zowel de installateur als voor de adverterende toeleveranciers. Uit onderzoek weten we dat er behoefte is aan een gecombineerd online platform, dat ook optimaal geschikt is voor mobiele toepassing. Een plek waar je alles over producten in de totale installatie kunt vinden en meer informatie kunt opvragen.”
Schilte gaat verder: “Met de lancering van InstallatieProfs.nl voorzien wij in die behoefte, uiteraard hebben we ook de nodige vernieuwing toegepast, waardoor de website nog gebruiksvriendelijker is geworden. Deze lancering is zeker niet het laatste wat we eraan zullen doen. Samen met de gebruikers blijven we het platform voortdurend verbeteren. Houd de site dus in de gaten.”

Website InstallatieProfs.nl

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top