Itannex wordt onderdeel van Arkance Systems

Itannex wordt onderdeel van Arkance Systems

De aandeelhouders Wim Bremmer, Harrie Moleman, Alex Horsman en Jan Nijkamp hebben hun aandelen op 12 juni overgedragen aan Arkance.

Grootaandeelhouders Bremmer en Moleman spreken van een geweldige stap voor het bedrijf en de medewerkers. ‘’Het ambitieniveau van mensen bij Itannex is ontzettend hoog. Deze stap geeft Itannex de mogelijkheid om door te groeien en deze ambities waar te maken.’’ Het voltallige team van Itannex gaat dan ook mee in de nieuwe organisatie.

Een – digitale – reis van 24 jaar
Sinds de oprichting van Itannex, medio 1996, staat de digitale ontwikkeling van de klant centraal. Bremmer: ‘’Van hard- en software voor de bouwbranche zijn we snel geëvolueerd tot één van de grote spelers op het gebied van CAD- en BIM-oplossingen in Nederland. Itannex wil bedrijven helpen bij hun digitaliseringsvraagstukken en van grote invloed zijn op de ontwikkelingen die plaatsvinden in de bouwsector. De laatste jaren gaan deze technologische ontwikkelingen steeds sneller. Daarom zijn we op zoek gegaan naar versterking, zónder dat onze eigen bedrijfscultuur hierbij verloren gaat. In Arkance hebben we de perfecte partner gevonden. Arkance verandert ons niet, maar versterkt ons. Zo blijven we groeien, hebben we extra expertise in huis en maken we gezamenlijk onze ambities waar.’’

Over Arkance
Arkance is een Europese organisatie, gespecialiseerd in CAD- en BIM-oplossingen voor de sectoren Bouw, Infrastructuur en Industrie. Het bedrijf wil de meest vooruitstrevende partij zijn als het gaat om digitalisering en BIM en heeft de ambitie om binnen 2 jaar een Europese topspeler te zijn.  Arkance is onderdeel van het Franse familiebedrijf ‘Groupe Monnoyeur’. Dit maakt Arkance tot een financieel sterk en stabiel bedrijf met een jaaromzet van 1,94 miljard in 2018.

Samen bouwen aan morgen
Ook voor de klanten van Itannex is de overname goed nieuws, aldus Moleman. ‘’Deze overname creëert nieuwe groeikansen. Naast onze huidige kennis en expertise, krijgen we nu de kans om ook gebruik te maken van de kennis en expertise van het brede netwerk van Arkance. Zo kunnen we onze klanten nóg beter bedienen en bouwen we samen verder aan de toekomst!’’

Website Itannex

Website Arkance Systems

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top