Itannex verwerft Autodesk Construction Specialization

Itannex verwerft Autodesk Construction Specialization

Itannex wordt met haar accreditatie voor de ‘Autodesk Construction Specialization’ in de Benelux erkend voor haar inzet en bijdrage aan het brengen van BIM naar de bouwplaats. Het bedrijf behoort hiermee tot één van de partijen die met deze exclusieve specialisatie de Autodesk BIM360-software mogen leveren en implementeren.

Het behalen van de Autodesk Construction Specialization valideert de expertise die Itannex heeft in bouwtrends en uitdagingen. De nieuwe specialisatie stelt het bedrijf in staat om bouwteams efficiënter te ondersteunen in hun zoektocht naar projectmanagementoplossingen zoals BIM 360 Field, BIM 360 Glue, BIM 360 Plan en BIM 360 Docs. Bovendien biedt Itannex technische ondersteuning en diensten om bouwbedrijven te helpen met succesvolle BIM-implementaties gedurende de gehele levenscyclus van het project.

Autodesk Construction SpecializationFrank Rozeboom: “Met het behalen van de ‘Advanced Construction Specialization’ zet Itannex een belangrijke volgende stap in haar ambities om BIM naar de bouwplaats te brengen. Met deze accreditatie heeft Itannex niet alleen de mogelijkheid om het BIM360-portfolio bij haar relaties in te zetten, maar heeft de Itannex-serviceorganisatie ook bewezen dat zij goed uitgerust is om de Autodesk BIM360-cloudoplossingen effectief te kunnen inzetten met een uitstekende ROI voor haar klanten.”

Website Itannex

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top