ISSO lanceert kennisplatform ISSO Open

ISSO lanceert kennisplatform ISSO Open

ISSO heeft haar kennis ondergebracht in een nieuwe online omgeving: ISSO Open. Hiermee is alle vakkennis over bouw- en installatietechniek nog toegankelijker is geworden.

Op ISSO Open vinden professionals gemakkelijk een antwoord op vragen waar zij in de praktijk tegenaan lopen. De naam verwijst naar de transparante manier waarop de ISSO de gevalideerde vakkennis beschikbaar stelt. ISSO Open is de vervanging van de ISSO-KennisBankIn ISSO Open zijn alle ISSO-kennisproducten met een licentie onbeperkt te raadplegen. Het maakt niet uit of de informatie één keer of honderd gebruikt wordt. Zo hebben licentiehouders via ISSO Open altijd toegang tot de meeste actuele en volledige vakkennis.

Makkelijker zoeken en betere resultaten
De juiste kennis is eenvoudig te vinden. Het is mogelijk te zoeken op een term, binnen een categorie of naar bepaalde productsoorten, zoals ISSO-Kleintjes, ISSO-Publicaties of referentiedetails. Ook binnen kennisdocumenten kan er gemakkelijk gezocht worden naar de juiste informatie. Die zoekterm wordt voor het gemak gearceerd. Bij het openen van een bepaald kennisdocument zien gebruikers onderaan de pagina ook gerelateerde publicaties.

Persoonlijk profiel
Gebruikers die zijn ingelogd, hebben via hun persoonlijke ISSO-profiel toegang tot hun favoriete documenten. Ook hun laatst geraadpleegde documenten zien zij terug. Verder krijgen zij suggesties voor kennisproducten die ook interessant voor hen kunnen zijn.

Nieuw platform
ISSO Open is een onderdeel van het nieuwe platform dat ISSO ontwikkelt. ISSO bouwt dit platform momenteel nog verder uit. De gevalideerde kennis van ISSO helpt professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek goede gebouwen te ontwerpen, realiseren en beheren, en te voldoen aan alle normen en wet- en regelgeving. ISSO Open gaat de ISSO-KennisBank volledig vervangen, maar tijdens de transitieperiode bestaan beiden korte tijd nog naast elkaar. Bekijk het nieuwe ISSO Open hier: https://open.hetnieuweisso.nl

Website ISSO Open

Website ISSO

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top