ISD stelt HiCAD 2018 SP2 beschikbaar

ISD stelt HiCAD 2018 SP2 beschikbaar

Sinds begin september is HiCAD 2018 SP2 van ISD beschikbaar. Eén van de doelen bij het ontwikkelen was het verder verbeteren van de nieuwe functie Exploded view: het is nu mogelijk om geëxplodeerde lay-outs als video’s te bewaren, om montagetracks te bewerken of te verwijderen en exploded view weer terug te zetten in ‘normale’ weergave. Alle exploded view-functies zijn nu centraal beschikbaar op een nieuw tabblad.

Bovendien zijn de opties voor Alucobond installatie-elementen in HiCAD 2018 SP2 aanzienlijk uitgebreid, bijvoorbeeld door de Alucobond Ladepanelen SZ 20 met een dubbele zetting in plaats van verstevigingsprofielen.
Zo ook de vrij definieerbare zethoek voor connectie type ‘Attic’, de optie om gebonden Alucobond-ladepanelen op alle rechthoekige en veelhoekige schetsgebieden of de extra subtypen te installeren zoals hoekbladen met en zonder nietjes voor opgeschorte Alucobond-draagpanelen en nog veel meer.

Andere hoogtepunten zijn de automatische verbinding van element-installatie en substructuur, de nieuwe stabiliserende pijpverbinding in Steel Engineering, vereenvoudigde dialogen voor pijplijn-routewijzigingen in Plant Engineering, het genereren van isometrieën en pijpspoeltekeningen voor pijpleidingsets, de nieuwe geklonken hoeksluiting inclusief versteviging ontwerpvariant in plaatwerk en een veelheid aan andere nieuwe of verbeterde functies.

Website ISD Benelux

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top