ISD Benelux geeft gevelbouwers een kijkje in de toekomst

ISD Benelux geeft gevelbouwers een kijkje in de toekomst

Welke uitdagingen staan gevelbouwers te wachten en hoe zorg je dat je bijblijft met je bedrijf? Speciaal voor de gevelbouw publiceert ISD Benelux daarom het rapport ‘Trends en ontwikkelingen in de gevelbouw’.

 

 

Opdrachtgevers vragen steeds meer van gevelbouwers. De ontwerpen van architecten worden steeds complexer, de eisen op het gebied van duurzaamheid steeds strenger en de verwachte levertijden korter. Daarbovenop komen ook nog eens het werken in BIM en de BENG-eisen voor energieneutraal bouwen. De ontwikkelingen in de bouwwereld volgen zich razendsnel op.

Welke uitdagingen staan gevelbouwers nog meer te wachten en hoe zorg je dat je bijblijft met je bedrijf?

Er wordt veel flexibiliteit gevraagd van gevelbouwers. Een snel en foutloos productieproces is daarom nu belangrijker dan ooit. Het is dus belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

ISD Benelux helpt klanten met goede CAD software voor de gevelbouw, maar ook met advies over het werken met BIM, het oplossen van complexe engineeringsvraagstukken en het toepassen van automatisering binnen je organisatie. ISD kijkt graag mee met klanten waar hun processen te kunnen optimaliseren. En helpen zo klanten bij het maken van de belangrijke keuze: ga je mee in de ontwikkelingen of blijf je doen wat je altijd al deed?

Speciaal voor bedrijven in de gevelbouw branche heeft ISD de whitepaper ‘Een blik op de toekomst van de gevelbouw’ samengesteld.

Download hier de whitepaper: https://content.isdgroup.com/nl/nl/whitepaper-een-blik-op-de-toekomst-van-de-gevelbouw 

Website ISD Group

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top