INTERGEO viert succesvolle comeback

INTERGEO viert succesvolle comeback

INTERGEO EXPO en CONFERENCE bewijst zich opnieuw als ’s werelds toonaangevende geospatiale platform. Digitalisering heeft geo-informatie nodig!

Met 457 exposanten uit 31 landen en ongeveer 14.000 vakbezoekers uit 102 landen bouwt INTERGEO opnieuw voort op de successen van voor de coronapandemie. Het internationale lezingenprogramma met meer dan 120 sprekers heeft meer dan 1.000 conferentiedeelnemers naar Essen getrokken.

“De resultaten overtreffen onze verwachtingen duidelijk. We zijn erg blij dat we eindelijk weer veel mensen samen kunnen brengen met het live-evenement”, legt Prof. Dr. Hansjörg Kutterer uit, voorzitter van de organisator DVW e.V., Vereniging voor Geodesie, Geo-informatie en Land Beheer. Ook de vertegenwoordigers van de exposanten waren verheugd over het aantal bezoekers. INTERGEO EXPO 2022 vond ook in hybride vorm plaats. Het digitale evenement werd gebruikt door 1.800 bezoekers die niet naar Essen konden reizen.

Exposanten, beurs- en congresdeelnemers benadrukten hoeveel ze genoten van de intensieve, persoonlijke professionele uitwisseling en de positieve netwerksfeer. “Mensen grepen de kans om hun netwerk te cultiveren, nieuwe contacten te leggen en oplossingen uit de geospatiale industrie live te ervaren.

De INTERGEO van dit jaar is het bewijs: we zijn op weg naar het postpandemische tijdperk”, zegt Kutterer.

Volgend jaar vindt INTERGEO plaats in Berlijn van 10 tot 12 oktober 2023.

Website INTERGEO

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top