Inspiratie event ESA en 5Groningen

Inspiratie event ESA en 5Groningen

Benieuwd wat 5G en satelliet-informatie kunnen betekenen voor uw bedrijf? Of is er interesse om deel te nemen in een pilot binnen 5Groningen? Stap dan 21 november met 5Groningen in de bus naar Noordwijk voor het Inspiratie event georganiseerd door ESA en 5Groningen.

Samenwerking ESA en 5Groningen
In juni kondigden ESA en 5Groningen aan dat ze gaan samenwerken. Beide partijen testen hoe 5G en satellietinformatie elkaar kunnen aanvullen en versterken. Een flink aantal pilots van 5Groningen kan vanaf nu profiteren van unieke satellietinformatie als extra functionaliteit bovenop 5G. En bedrijven uit het netwerk van ESA kunnen gebruikmaken van testmogelijkheden met 5G in Groningen.

Inspiratie event 21 november
Tijdens het event gaan ESA en 5Groningen dieper in op de mogelijkheden van satellietinformatie en de meerwaarde van de combinatie met 5G. Zij informeren je over de samenwerking op dit gebied en de geplande initiatieven. Tevens gaan beide organisaties graag met alle aanwezigen in gesprek over de kansen die er liggen. Een uitgelezen kans om inspiratie op te doen, kennis te maken met andere Europese bedrijven, onder andere uit de satelliet-sector, en een eerste stap te zetten richting het indienen van een use case bij 5Groningen.

Praktische informatie en aanmelden
Het event vindt plaats bij ESA, ESTEC, in Noordwijk van 9.30 tot 16.30 uur.
Vanuit Groningen wordt een bus geregeld. De exacte locatie en vertrektijd volgen nog.

Website 5Groningen

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top