Inschrijving BIM Studenten Battle 2020 open

Inschrijving BIM Studenten Battle 2020 open

De BIM Studenten Battle is een hackathon voor studenten die een bouwgerelateerde (mbo, hbo en wo) opleiding volgen, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek, bouwkunde, civiele techniek, architectuur, facility management, constructie en mechatronica.

Tijdens deze battle werken de studenten in teamverband aan een echte casus. Opdrachtgevers dit jaar zijn de Gemeente Alphen aan den Rijn, SB Real Estate en BIM Onderwijs. In de hackathon werken de studenten de casus uit aan de hand van BIM. De teams pakken daarbij alle onderdelen van het bouwproces aan. Als casus dient dit jaar de renovatie van winkelcentrum de Aarhof in Alphen aan den Rijn.

De battle vindt plaats op 5 juni. Op 4 mei ontvangen de ingeschreven teams 80% van de casus. Ze kunnen zich dan ook al goed voorbereiden op de eindstrijd. Deze eindstrijd en daarmee de resterende 20% zal tegelijkertijd worden uitgewerkt op vrijdag 5 juni bij het ROC Midden Nederland in Nieuwegein. De BIM Studenten Battle komt in twee versies. De casus voor het mbo is minder uitgebreid dan bij het hbo en wo, maar volgens de organisatie zeker niet minder uitdagend. De eerste prijs voor de mbo-winnaars is net als bij de hbo/wo-winnaars € 1010 aan vrij te besteden cadeaubonnen.

Website BIM Studenten Battle 2020

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top