Imke Carsouw legt functies Brainport Development en St. Brainport neer

Imke Carsouw legt functies Brainport Development en St. Brainport neer

Imke Carsouw (46) legt haar functies als Algemeen Directeur van Brainport Development en Directeur van de Stichting Brainport neer.

Zij bekleedt beide functies sinds 1 juli 2013. Dringende persoonlijke omstandigheden zijn aanleiding voor haar vertrek.  Zowel de Raad van Commissarissen als het bestuur van de Stichting Brainport betreuren haar besluit, maar respecteren het.

Geen rol meer in doorontwikkeling

John Jorritsma (voorzitter Stichting Brainport): “De afgelopen vijf jaar heeft Brainport Eindhoven onder leiding van Imke Carsouw opnieuw een positieve ontwikkeling doorgemaakt. De kracht van het hightech ecosysteem rondom Eindhoven staat nationaal goed op de kaart. Wij gaan er dan ook van uit dat het nieuwe kabinet ons aanbod om samen een ‘Brainport Nationale Actieagenda’ te maken zal omarmen. Daarnaast heeft Imke veel geïnvesteerd in het leggen van verbindingen binnen de regio. Dat heeft de positie van Brainport Eindhoven en de organisatie Brainport Development zeker versterkt.” Imke Carsouw: “Met ontzettend veel passie en energie heb ik de afgelopen periode gewerkt aan de doorontwikkeling van het hightech ecosysteem in Brainport Eindhoven. Samen met alle professionals binnen Brainport Development, samen met het bestuur van de Stichting Brainport en zeker ook samen met de vele Brainport ambassadeurs. Ik ben enorm trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. Brainport Eindhoven staat aan de vooravond van een hele nieuwe periode. Door mijn zorgverlof kan ik daar helaas geen rol meer in spelen.” Ton Nelissen (voorzitter RvC) betreurt het vertrek van Imke Carsouw zeer. Tegelijkertijd spreekt hij het volste vertrouwen uit dat onder het waarnemerschap van adjunct-directeur Joep Brouwers de inzet van de organisatie op het tot stand brengen van de Brainport Nationale Actieagenda met onverminderde energie en enthousiasme zal doorgaan. De waarneming duurt totdat er een opvolger voor de Algemeen Directeur is aangesteld.

Website Brainport Eindhoven

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top