IMAGEM | Smart Digital Reality

IMAGEM | Smart Digital Reality

De hoeveelheid data in de wereld blijft maar toenemen, dit brengt tal van vragen/problemen met zich mee maar ook oplossingen. Door al deze data te gebruiken en te combineren, kan er een realtime beeld worden gecreëerd van de situatie zoals die nu is. We beschikken over de meeste actuele en juiste informatie door gebruik van allerlei technologische oplossingen en hiermee kan een kopie van de werkelijkheid worden gemaakt – de ‘Smart Digital Reality’.

“Door elk type data te fuseren in een nieuwe digitale realiteit, zijn we in staat de kloof tussen de statische en dynamische wereld te overbruggen”, aldus Mladen Stojic, president van Hexagon Geospatial. Met ons webbased-platform kunnen we u en uw klanten een nieuwe digitale realiteit bieden, voor elke gebruiker of dit nou op kantoor of in het veld is. Onze visie is dan ook om oplossingen voor locatie-intelligentie te leveren die slim zijn en waarmee u nu kunt handelen, in real time.

Door realtime en datagedreven te werken wordt direct inzichtelijk wat er gebeurt, welke effecten dit heeft en hoe hierop gereageerd kan worden. Dit is wat Smart Digital Reality mogelijk maakt. Wij zijn klaar voor de uitdagingen van vandaag, morgen en de toekomst. Door de tijd tussen verzamelen en realtime drastisch in te korten wordt er een beter beeld van de huidige situatie geschetst en scenarioplanning voor de toekomst is daarmee nog accurater.

IMAGEM werkt onder meer met Rijkswaterstaat en diverse adviesbureaus samen om toegespitste oplossingen te creëren. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op info@imagem.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top