IDS GeoRadar introduceert Chaser XR grondpenetrerende radar

IDS GeoRadar introduceert Chaser XR grondpenetrerende radar

IDS GeoRadar, onderdeel van Hexagon, kondigt de lancering aan van Chaser XR, een krachtige grondpenetrerende radar (GPR) oplossing die een nieuwe standaard zet in ondergronds onderzoek door het bieden van de meest uitgebreide inspectiebereik in één apparaat op de markt. Door gebruik te maken van IDS GeoRadar’s innovatieve gepatenteerde Equalised Scrambled Technology (EsT), brengt Chaser XR GPR-prestaties naar geofysisch onderzoek en biedt het ongekende resolutie en penetratie.

 

Chaser XR is een compacte en lichtgewicht GPR-oplossing, ontworpen voor maximale draagbaarheid en gebruiksgemak. Dit veelzijdige apparaat combineert de mogelijkheden van meerdere systemen in één oplossing die kan worden aangepast aan een breed scala van onderzoeksomgevingen, waaronder milieu-inspecties, archeologische onderzoeken en beoordelingen van ijs en sneeuw.

“Chaser XR biedt een maximale return on investment. Dit alles-in-één apparaat kan de gebruikelijke prestaties van meerdere gecombineerde systemen op de markt leveren”, zegt Matthias Twardzik, Directeur van Hexagon Detection bij de Radar & Monitoring divisie van Hexagon Geosystems. “Professionals worden ondersteund in hun verschillende onderzoeksactiviteiten door een unieke GPR-oplossing die gebruikmaakt van zijn uitgebreide inspectiebereik en operationele flexibiliteit voor een veiliger onderzoek van ondergrondse structuren, waarbij de huidige oplossingen voor geofysisch onderzoek worden overtroffen”.

 

Website IDS GeoRadar

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top