Hysopt en Cadac Group bundelen krachten met de BIM Syncer

Hysopt en Cadac Group bundelen krachten met de BIM Syncer

Hysopt, aanbieder van softwareoplossingen voor het optimaliseren van gebouwinstallaties, en Cadac Group, leverancier van ontwerp- en engineeringoplossingen voor de bouw- en maakindustrie, hebben hun samenwerking aangekondigd.

 

Cadac Group zal de eerste reseller zijn van Hysopt’s revolutionaire product, de Hysopt BIM Syncer.

Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven, die complementaire expertise en marktleiderschap bundelen om de bouwsector te voorzien van baanbrekende technologieën voor het ontwerpen en optimaliseren van gebouwinstallaties. De Hysopt BIM Syncer stelt engineers en ontwerpers in staat om naadloos samen te werken aan BIM-modellen (Building Information Modeling) en tegelijkertijd de prestaties van de installaties te optimaliseren. Het stelt hen in staat om installatieontwerpen te optimaliseren op basis van parameters zoals energie-efficiëntie, kostenbesparing en comfort. Hierdoor kunnen engineers en ontwerpers de prestaties van gebouwinstallaties aanzienlijk verbeteren en tegelijkertijd voldoen aan de strengste normen op het gebied van duurzaamheid.

“De samenwerking met Cadac Group is een spannende stap voorwaarts voor Hysopt”, aldus Roel Vandenbulcke, CEO van Hysopt. “Cadac heeft een uitstekende reputatie in de bouwsector en de samenwerking met hen als eerste reseller van onze Hysopt BIM Syncer stelt ons in staat om ons product op een grotere schaal beschikbaar te maken. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de adoptie van onze technologie zal versnellen en de efficiëntie en duurzaamheid in de bouwsector zal bevorderen.”

Website Cadac

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top