HCSG kiest voor Geodan Postcodescan

HCSG kiest voor Geodan Postcodescan

Health Care Strategy Group (HCSG) adviseert klanten in de zorgsector bij belangrijke strategische beslissingen over marktpotentie, verzorgingsgebieden en bijvoorbeeld vestigingsplaatskeuze.

De zorgsector is een dynamische branche waar veranderingen elkaar snel opvolgen. Het hebben van een goede informatiepositie is voor HCSG cruciaal voor een optimale dienstverlening aan haar klanten. Om over het juiste inzicht in de markt te beschikken, gebruikt het adviesbureau de Geodan Postcodescan. Met behulp van deze tool wordt snel duidelijk welke locaties of gebieden potentie hebben voor het ontwikkelen van nieuwe zorgconcepten.

Belangrijke combinatie van data met Geodan

Het combineren van postcodekenmerken van Geodan met eigen specifieke klant- en marktdata was een belangrijk voordeel bij de keuze voor deze tool. Ook de mogelijkheid om met een klik op de kaart de reistijd vanaf iedere locatie te kunnen bepalen, was een belangrijk pluspunt. Hoewel pas kort in gebruik, wordt er met de Postcodescan veel tijd bespaard bij het verzamelen van belangrijke marktinformatie. En voldoen de resultaten aan de hoge verwachtingen van de klanten van HCSG. Daarmee realiseert HCSG een belangrijk concurrentievoordeel in de markt. Zoals ze zelf al zeggen: ‘Het realiseren, onderbouwen en presenteren  van marktonderzoek was nog nooit zo makkelijk én snel.’

Website Geodan

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top