HP annonceert 3D Jet Fusion Printing Solution partners

HP annonceert 3D Jet Fusion Printing Solution partners

HP kondigt Benelux partners aan voor haar HP Jet Fusion 3D Printing Solution. Voor de Benelux heeft HP gekozen voor Landré (Houten) en FormiD (België). HP’s 3D printer, in mei 2016 geannonceerd, is ‘s werelds eerste production ready 3D printer. Het zal een revolutie teweeg brengen in design, prototyping en fabricage. De 3D printing solution zal fysieke onderdelen van superieure kwaliteit leveren met hoge snelheid en grote kostenbesparingen in vergelijking tot de bestaande 3D printing systemen.

Zodra de partner het 3D Print Specialisatie Programma hebben voltooid, worden ze een HP-authorized partner voor de verkoop en servicing van HP’s 3D printing systemen en accessoires in de Benelux. Zowel Landré als FormiD hebben een bewezen track record op gebied van 3D printing service en onderhoud.

Yves Jamers, Benelux Sales and Channel Manager HP 3D Printing Business: “Gebaseerd op HP Multi Jet Fusion technology, zullen onze nieuwe 3D prototyping en manufacturing oplossing, dit segment heruitvinden en een boost geven aan de volgende industriële revolutie, door fysieke onderdelen van zeer hoge kwaliteit tot 10 keer sneller te produceren, tegen de helft van de kosten van andere 3D printing systemen.  Het benoemen van Landré and FormiD als eerste HP channel partners in dit vakgebied in de Benelux, zorgt ervoor dat onze HP 3D klanten de juiste support zullen krijgen en de beste klantervaring.”

Printing

Managing Director Jan Floor van Egmond van Landré: “Met onze kennis van CNC machines, ervaring en apparatuur voor de mechanische print-finishing, kennis van en ervaring met 3D printing, kennis van 3D software en onze zeer goede service organisatie, vertrouwen wij er op dat we een doorbraak kunnen realiseren in 3D printing als productie technologie voor prototyping en de small-scale productie van plastic producten. Bovendien zal HP Multi Jet Fusion Technology een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ‘smart’ producten.”

Director Arnoud D’Hondt van FormiD: “Wij zijn er van overtuigd dat HP Multi Jet Fusion technologie Industry 4.0 zal versnellen, door de flexibiliteit, de snelle productie capaciteiten en eenvoud in gebruik. Het toevoegen van ‘intelligence’ zal dit tot gamechanger maken in vele segmenten. FormiD zal deze technologie naar de eindgebruiker brengen door met behulp van professionele consultancy, de verwachtingen en behoeften bij elkaar te brengen met alle capaciteiten die HP Multi Jet Fusion Technology heeft te bieden. We zijn een service gedreven bedrijf, met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van high tech productiemachines en consumables. Wij zijn er klaar voor die ervaring te delen met de markt.”

De HP Jet Fusion 3D 4200 Printer zal in december 2016 worden geshipped. De prijs van de HP Jet Fusion 3D Printer series begint bij € 120.000. De prijs van de complete end-to-end oplossing begint bij €155.000.

Meer informatie over HP Jet Fusion 3D Printing is te vinden op hp.com

Website Landré

Website FormiD

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top