Hoge opkomst TMC Winterschool

Hoge opkomst TMC Winterschool

Een interessant programma, leerzame workshops, centraal gelegen en goede locatie, leuke clinic… Een aantal opmerkingen die werden opgetekend uit de monden van deelnemers aan TMC Winterschool. Met een goede opkomst, van ruim 150 TMC- en VNMG-leden en partners, kan de organisatie spreken van een succesvol evenement op 1 december 2016 bij IJsbaan De Vechtsebanen in Utrecht. TMC Winterschool werd mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met VNMG en de partners Bentley, Crotec, NedGraphics, Repromat en The People Group.

Na een kort introductiewoord van TMC-voorzitter Paul Haffmans konden de deelnemers plaatsnemen in één van de vijf sessies. Maar liefst 95 laptops waren er gehuurd voor de vier zalen waar de workshops van anderhalf uur plaatsvonden. De geïnteresseerden verdiepten zich in onderwerpen als LumenRT, van BGT naar 3D, van foto naar 3D, Bentley Decartes CONNECT, QGIS, MicroStation CONNECT, conversie MicroStation/ AutoCAD, Optimize Draw NLCS, Workspace V8i naar CONNECT, assen bouwen met OpenRoads en templates bouwen in OpenRoads. Ook de presentaties over ProjectWise, BRK Levering, Open BIM, VNMG-plannen en het genomineerde BE Award-project Ring Utrecht trokken veel luisteraars.

TMC Winterschool
Het ijs op

TMC WinterschoolVeel deelnemers trokken na afloop de schaatsen aan voor een aantal rondjes op het ijs onder leiding van meervoudig Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage en een aantal schaatstrainers. Na een korte en kundige uitleg kon iedereen de tips en trucs uitproberen en weer luisteren naar de volgende aanwijzingen. Voordat iedereen zich tegoed kon doen aan de verschillende stamppotten legde Jochem Uytdehaage in een boeiende presentatie uit hoe hij de weg naar het succes heeft afgelegd. Niet als individu, maar samenwerkend als een team.

Website TMC Nederland

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top