Hoe een Geo-Dashboard je helpt om gericht te handhaven

Hoe een Geo-Dashboard je helpt om gericht te handhaven

Op donderdag 19 mei leer je hoe je met een dashboard vanaf je bureau inspecties kan uitvoeren in je beheergebied. Fysieke inspecties zijn dan alleen nog nodig op locaties waar het menselijk oordeel onmisbaar is.

 

Met als resultaat een besparing op tijd, middelen en moeite. Erg handig en effectief voor het beheren en handhaven van grote beheergebieden. We leggen het je graag uit in deze interactieve live webinar.

Handhaaf alleen waar nodig met geo dashboards
In onze omgeving vinden permanent veranderingen plaats. Als die veranderingen ongewenst zijn, moet er uiteraard ingegrepen worden door handhavers. Het op een min of meer ongestructureerde wijze fysiek inspecteren van wijken of gebieden is echter bijzonder arbeidsintensief. En bovendien door de toenemende vergrijzing ook niet houdbaar in de toekomst.

De oplossing is vrij simpel: werk toe naar een situatie waarbij alleen nog fysiek geïnspecteerd wordt op locaties waarbij een menselijk oordeel onmisbaar is. Tijdens deze ‘Grip op Geo’ webinar laten we je zien hoe je met behulp van remote sensing data, snel gebieden kunt analyseren. En hoe je met deze data een dashboard met slimme widgets en mobiele apps kunt samenstellen, waarmee je alleen die locaties fysiek gaat controleren waar de kans heel groot is dat er een ongewenste situatie is. De webinar is met name interessant voor gebiedsbeheerders en handhavers, zoals wegbeheer, groenbeheer en beheerders bij waterschappen.

Details
Datum: donderdag, 19 mei 2022
Tijd: 11:00 tot 12:00 uur
Spreker: Tjip van Dale, Business Consultant bij IMAGEM
Waar: Live webinar via Microsoft Teams

Registreer hier: https://www.imagem.nl/webinar/handhaaf-alleen-waar-nodig-geo-dashboards/

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top