Hexagon’s Geospatial Divisie kondigt M.App Enterprise 2019 aan

Hexagon’s Geospatial Divisie kondigt M.App Enterprise 2019 aan

Hexagon’s Geospatial Divisie, een van ‘s werelds grootste aanbieders van geospatial oplossingen, heeft M.App Enterprise 2019 gelanceerd tijdens HxGN Live 2019, Hexagon’s conferentie voor digitale oplossingen.

Deze nieuwste release van M.App Enterprise integreert de mogelijkheden van Hexagon’s Luciad Portfolio, waarmee data visualisatie, analyses en beheer sterk uitgebreid zal worden. 

M.App Enterprise is een ideaal platform voor het beheren van assets, het analyseren van verandering en hierop actie te ondernemen. M.App Enterprise is een privaat gehoste oplossing die organisaties in staat stelt zelf Smart M.Apps te maken en beschikbaar te stellen, die dynamisch locatie gedreven business issues aanpakken. De nieuwe mogelijkheden in M.App Enterprise 2019 vormen het fundament voor gebruikers om een 5D Smart Digital Reality te gaan ervaren, waarbij data naadloos is verbonden dankzij de samenkomst van de echte en de digitale wereld. Dit komt doordat intelligente analyses in alle processen reeds zijn ingebouwd.

“De verbeterde M.App Enterprise wordt nu aangedreven door onze Luciad technologie, waardoor gebruikers het beste van 2 werelden krijgen waar het gaat om data visualisatie en geavanceerde analyses om informatie eenvoudig te communiceren, en in real-time,” zegt Georg Hammerer, Chief Technology Officer Applicaties voor Hexagon Geospatial. “Dit gecombineerde geospatial enterprise platform stelt gebruikers nu nog beter in staat om verticale oplossingen te creëren voor hun markten en sectoren.”

De integratie van het Luciad Portfolio zorgt ervoor dat gebruikers hun vector en rasterdata in hun Smart M.Apps in 3D kunnen verbinden, visualiseren en onderzoeken. De toevoeging van classificatie algoritmen via de Spatial Workshop interface zorgt er daarnaast voor dat M.App Enterprise geavanceerde remote sensing analyses op basis van Machine Learning mogelijk maakt. 

IMAGEM, Hexagon Geospatial’s Platinum partner en distributeur voor de Benelux, lanceert M.App Enterprise 2019 officieel tijdens Make Geospatial Matter 2019, haar jaarlijkse gebruikersconferentie, op 3 oktober aanstaande in de Jaarbeurs Utrecht.

In diezelfde maand is de general release gepland en kunnen bestaande en nieuwe gebruikers de kracht van een 5D Smart Digital Reality zelf gaan ervaren.

Inschrijven voor Make Geospatial Matter kan nu via www.makegeospatialmatter.nl

Website IMAGEM

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top