Hexagon Geospatial Benelux 2016

Hexagon Geospatial Benelux 2016

Op 4 oktober 2016 zal Imagem wederom haar jaarlijkse gebruikersconferentie voor en met klanten, partners en prospects organiseren.

Ook dit jaar zal er weer veel nieuws te vinden zijn tijdens de conferentie, waaronder M.App Enterprise, de oplossing voor het maken van Smart M.Apps in uw eigen organisatie!

Vernieuwingen

Daarnaast maken de bezoekers kennis met de vernieuwingen die het Power Portfolio 2016 meebrengt en de oplossingen die Imagem daarop ontwikkelt, zoals de gloednieuwe 2D- en 3D-mutatietools, volgens de leverancier ‘sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren’. Wilt u zelf met deze tools aan de slag, of uw eigen Smart M.Apps ontwikkelen, dan is er het nieuwe HGDN-programma, ook dit wordt tijdens Hexagon Geospatial Benelux 2016 nader toegelicht.

Marktspecifiek

Meer dan in voorgaande jaren zal tijdens de conferentie meer nadruk liggen op marktspecifieke oplossingen. Wat gebeurt er bij de waterschappen, in gemeenteland en bij Defensie? Er wordt ook verder gekeken, naar de olie en gas-industrie, landbouw en de Omgevingswet. Zowel voor beleidsmakers en bestuurders als voor technisch georiënteerde gebruikers is er veel te beleven tijdens deze editie. Met interessante keynote sprekers en parallelsessies die voldoende diepgang kennen komt iedereen aan zijn trekken. Hexagon Geospatial Benelux 2016 vindt wederom plaats in Conferentiehotel ‘Kontakt der Kontinenten’ in Soesterberg (NL). Deze centraal gelegen locatie is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Hexagon Geospatial Benelux 2016

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top