Hexagon brengt Power Portfolio 2022 uit

Hexagon brengt Power Portfolio 2022 uit

De nieuwste versie biedt gebruikers geautomatiseerde workflows en verbeterde informatie-uitwisseling.

 

Power Portfolio helpt organisaties bij het verzamelen, verwerken, analyseren en begrijpen van geospatial data en deze te organiseren in gecentraliseerde libraries, voor het eenvoudig delen via web- en mobiele applicaties, inclusief op maat gemaakte apps en oplossingen.

Met de nieuwste release kunnen gebruikers van ERDAS IMAGINE, ImageStation en GeoMedia nog efficiënter werken door geautomatiseerde workflows. Ook is er de mogelijkheid om tot drie keer sneller puntenwolken uit grotere stereobeeldbestanden te ontsluiten. Door de GeoMedia WebMap worden veldwerkers productiever vanwege de mogelijkheid om overal en altijd data te openen en te bewerken met nieuwe mobiele mogelijkheden.

Door verbeteringen in de interface in het hele portfolio wordt de gebruikerservaring voor veel producten verbeterd, met name in ERDAS APOLLO met de nieuwe webgebaseerde beheerclient APOLLO Studio. Daarnaast zorgt de verbeterde ondersteuning voor industriestandaards, zoals OGC, MGCP en INSPIRE, dat het delen van gegevens gemakkelijker dan ooit is. Bovendien kunnen analisten nu de hoeveelheid beeldmateriaal in het grafische gedeelte van ERDAS IMAGINE verdubbelen met een resolutie van 1:1 pixel voor meer details.

Het Power Portfolio wordt gebruikt door tal van organisaties in de overheidssector en bedrijven over de hele wereld: van nationale mapping- en geospatial inlichtingendiensten tot ruimtelijke ordening en transportanalisten. Het bestaat uit wereldwijd erkende en bewezen producten voor geospatial visualisatie, analyse en databeheer.

Website Imagem

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top