Hexagon brengt Luciad 2020 uit

Hexagon brengt Luciad 2020 uit

De Geospatial divisie van Hexagon heeft Luciad 2020 uitgebracht; een belangrijke update van het platform voor de ontwikkeling van geavanceerde locatie-informatie en applicaties voor real-time situational awareness.

 

 

Luciad 2020 levert nu nog snellere en krachtigere 3D-visualisatie en analyse mogelijkheden. Met de update komt ook een uitbreiding van het portfolio uit met LuciadCPillar. Met deze API kunnen C++ en C#-ontwikkelaars geavanceerde geospatial visualisaties en analyses in hun applicaties integreren. Het Luciad portfolio van Hexagon stelt ontwikkelaars in staat om krachtige, high-performance applicaties te maken, die gebruik maken van gegevens uit elke willekeurige bron voor het visualiseren en analyseren in 2D en 3D. De Luciad-applicaties ondersteunen defensie, infrastructuur, overheden en andere belangrijke sectoren, door statische, dynamische en real-time gegevens te combineren.

Voor de 2020 versie van LuciadRIA, die wordt gebruikt voor het bouwen van browser-gebaseerde oplossingen, heeft Hexagon nieuwe mogelijkheden toegevoegd: interactieve modelplaatsing, interactieve mesh-opdrachten en extra mogelijkheden voor het bekijken en analyseren van de infrastructuur in 3D zijn nu beschikbaar.

Een nieuwe 3D-tiling engine is toegevoegd aan LuciadFusion, de serveroplossing, waardoor de 3D-beleving naadloos wordt aangedreven. Dezelfde engine is ook toegevoegd aan LuciadLightspeed, die wordt gebruikt voor het bouwen van desktop- en on-board-applicaties. De tiling engine maakt van modellen en grote 3D-datasets streambare 3D-tegels.

Mladen Stojic, president van Hexagon’s Geospatial divisie: “The Luciad 2020 release is a major enhancement, providing significant new capabilities for viewing and manipulating 3D data. And with the addition of LuciadCPillar, we have opened up these tools to an entirely new developer community – one that serves the mission-critical needs of the defence industry and others.”

De release bevat andere nieuwe functies die door klanten worden gevraagd, waaronder een nieuwe speciale LuciadLightspeed-weergave voor JavaFX voor een geoptimaliseerde ontwikkelingservaring, ondersteuning van het Multinationale Geospatial Co-productieprogramma en Significant Weather Data visualisatie voor de luchtvaart.

Website Imagem

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top