Hexagon brengt Luciad 2020.1 uit

Hexagon brengt Luciad 2020.1 uit

De nieuwste release biedt indrukwekkende 3D-beelden en ervaringen.

 

 

Hexagon’s Geospatial divisie heeft Luciad 2020.1 gelanceerd, een belangrijke update van het platform voor het bouwen van geavanceerde locatie-intelligentie en real-time, situationele situational awareness applicaties. Luciad 2020.1 levert indrukwekkende 3D-ervaringen met ondersteuning voor 360 graden panoramische beelden die kunnen worden gecombineerd met andere 3D-data layers, een unieke mogelijkheid in de markt voor geospatial toepassingen. De nieuwste release biedt ook extra styling voor 3D-meshes en mogelijkheden voor 3D-data integratie.

Met het Luciad Portfolio van Hexagon kunnen ontwikkelaars krachtige applicaties maken die gegevens uit elke bron gebruiken voor visualisatie en analyse in 2D en 3D. Luciad applicaties ondersteunen defensie, luchtvaart, infrastructuur en andere cruciale sectoren door statische, dynamische en real-time gegevens te combineren, inclusief bewegende tracks.

Voor de 2020.1-release van LuciadRIA, die wordt gebruikt voor het bouwen van browser gebaseerde oplossingen, heeft Hexagon 360° panoramische beeldmogelijkheden toegevoegd. Deze kunnen worden gecombineerd met andere 3D-data layers om volledige beelddekking en gedetailleerde informatie over een locatie te bieden. Dit is de enige in zijn soort op de markt. Panoramische beelden geven gebruikers controle over wat ze in een afbeelding willen bekijken. De panoramische 3D-ervaring wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe dataservice voor het streamen van beelden in LuciadFusion, Hexagon’s OGC-compatibele serveroplossing.

 

“Met de toevoeging van panoramische beeldmogelijkheden en andere 3D-dataverbeteringen geeft Luciad 2020.1 lokale overheden, transportafdelingen, nutsbedrijven en anderen controle over wat ze kunnen observeren en analyseren binnen een bepaalde scène”, aldus Mladen Stojic, president van Hexagon’s Geospatial divisie. “Met deze mogelijkheden kunnen organisaties op afstand hun assets en infrastructuur monitoren, handmatige inspectieprocessen aanzienlijk verminderen en locatie-intelligentie in de hele onderneming volledig benutten.”

De release bevat andere nieuwe functies en verbeteringen waar klanten om vroegen, waaronder transformaties van militaire gridcoördinaten, niet-georefereerde op WebGL gebaseerde weergaven, verbeterde beeldsampling en aanvullende ondersteuning en upgrades voor formaten. Voor defensieklanten consolideert de Luciad 2020.1-release zijn marktleidende ondersteuning voor militaire symbologie om pixel-perfect te zijn op alle Luciad-platforms en programmeertalen.

Voor meer informatie over Luciad 2020.1, bezoek https://www.hexagongeospatial.com/products/luciad-portfolio

Website IMAGEM

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top