Het Geometius Meet & Weet Event 2024

Het Geometius Meet & Weet Event 2024

Op donderdag 6 juni organiseert Geometius hun tweejaarlijkse event voor iedereen die interesse heeft in innovatieve meettechnieken. Het event wordt dit jaar gehouden bij Boerderij De Boerinn in Kamerik, een prachtige landelijke locatie die goed aansluit bij de setting van het event.

Presentaties
Met 35 presentaties zijn de vijf vergaderzalen de gehele dag gevuld. Mensen uit de praktijk laten zien welke problemen ze tegen komen in hun werk en hoe ze die oplossen. Swietelsky laat bijvoorbeeld hun werk aan het spoor zien met de Trimble GEDO GX50. Heijmans vertelt over het gebruik van de meest geavanceerde meetsystemen voor het in kaart brengen van explosieven uit de Tweede Wereldoorlog. En het Veteranen Search Team legt uit hoe ze gebruik maken van GIS en geografische analyses om effectiever en efficiënter te zoeken naar vermiste personen. Geometius experts tonen de mogelijkheden van verwerkingssoftware, bijvoorbeeld de laatste trucjes van Trimble Access. Bezoekers kunnen zelf kiezen welke presentaties ze willen bijwonen. Niks moet, alles mag.

Demonstraties en netwerken
Maar er gebeurt meer! Over het gehele terrein zullen er een tiental producten gedemonstreerd worden, zowel op het land, in de lucht als in het water. Leveranciers staan met een stand op het terrein en presenteren hun nieuwste producten. En naast al alle product inhoudelijke activiteiten, kun je de hele dag door terecht op het horecaplein voor een hapje, drankje, spelletje en een goed gesprek met vakgenoten. Want ook netwerken behoort tot een belangrijk onderdeel van het programma.

Kom je ook?
Inmiddels staat de teller op 250 aanmeldingen en is het event bijna volgeboekt. Wil je er nog bij zijn, meld je dan nu aan. Iedereen die interesse heeft in innovatieve meettechnieken is van harte welkom; directie, werknemers en studenten, klant of geen klant.
Deelname aan het event is gratis.

Website Geometius Meet&Weet event

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top