HERE levert Russische informatie aan Garmin

HERE levert Russische informatie aan Garmin

Garmin, leverancier van draagbare navigatiesystemen, neemt kaartdata en verkeersinformatie af voor producten die Garmin in Rusland op de markt brengt.

Voor Garmin-gebruikers betekent de overeenkomst dat zij profiteren van kaarten die 37 miljoen kilometers aan wegen door het hele land heen bevatten. Niet alleen nieuwe klanten van Garmin profiteren van de lancering van navigatieapparaten met HERE-kaartdata: gebruikers die na juni 2012 een product van Garmin met levenslange kaartupdates hebben gekocht, mogen de meest recente HERE-kaart van Rusland gratis downloaden.

Wereldwijde Radio Broadcast Traffic Service

Gebruikers van Garmin-producten met verkeersinformatie gaan ook van HERE’s live Radio Broadcast Traffic service profiteren. Deze dienst is in 51 grootstedelijke regio’s in Rusland beschikbaar. Garmins met Bluetooth ontvangen bovendien gratis toegang tot HERE’s Connected Traffic dienst, die via Garmins Smartphone Link app voor meer dan honderd Russische steden beschikbaar is.

Langdurige samenwerking

De overeenkomst tussen HERE en Garmin komt voort uit een langdurige samenwerking van beide bedrijven. In 2015 hebben HERE en Garmin een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor tien jaar getekend en Garmin gebruikt kaart- en locatiediensten van HERE tegenwoordig in tientallen markten wereldwijd. “Wij zijn enthousiast dat wij Garmin in nieuwe markten ondersteunen. Dit is een goed voorbeeld van een brancheleider die op HERE-technologie vertrouwt om hoogwaardige wereldwijde kaarten en diensten voor zijn eigen producten te leveren”, aldus Bruno Bourguet, SVP Sales & Business Development van HERE Technologies in een uitgestuurd persbericht.

Website HERE 360

Website HERE

Website Garmin

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top