HERE benoemt Kelley Steven-Waiss tot Chief Human Resources Officer

HERE benoemt Kelley Steven-Waiss tot Chief Human Resources Officer

HERE, de aanbieder van locatie cloud-diensten, heeft Kelley Steven-Waiss aangesteld als Chief Human Resources Officer. Steven-Waiss heeft meer dan twintig jaar managementervaring in human resources, change management en corporate communicatie. Ze blinkt uit in het afstemmen van mensen en middelen op de bedrijfsstrategie. Op 15 april is Steven-Waiss bij het bedrijf begonnen in de vestiging in Silicon Valley.

“Kelley combineert een down-to-earth persoonlijkheid met een innovatieve benadering van human resource management om het beste uit mensen naar boven te halen. Als onderdeel van ons versterkte leadership team zal zij ook toezien op het ambitieuze talentenprogramma van HERE dat het gehele business moet helpen groeien”, aldus Edzard Overbeek, CEO bij HERE.

HERE“Waar ik het meest enthousiast over ben bij HERE is dat het in de kern een data-gedreven bedrijf is”, zegt Kelley Steven-Waiss. “Door dezelfde analytische instrumenten toe te passen aan het personeelsbestand, kunnen we het bedrijf en de werknemers instatt stellen om grote dingen te doen.” Voor HERE was Steven-Waiss Executive Vice President of Worldwide Human Resources bij Extreme Networks en verantwoordelijk voor de wereldwijde human capital strategie van het bedrijf. Daarvoor bekleedde ze tal van functies in het uitvoerend management, met inbegrip van Integrated Device Technology (IDT) en PMC-Sierra, evenals leidende posities in grote internationale consultancybedrijven, public software en retailbedrijven.

Steven-Waiss behaalde haar master in Human Resources en Organizational Development aan de Universiteit van San Francisco, en een bachelor in journalistiek aan de Universiteit van Arizona. Ze is lid van de Raad van Bestuur voor FormFactor, Inc.

Website HERE

 

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top