Heel Nederland haarscherp in beeld met NederlandObliek

Heel Nederland haarscherp in beeld met NederlandObliek

Voor het tweede jaar op rij heeft CycloMedia in 2016 heel Nederland weer haarscherp in beeld gebracht met oblieke foto’s. Dit is uniek in de wereld. Er is geen enkel ander land waar deze beelden landsdekkend en zo actueel beschikbaar zijn.

Oblieke foto’s zijn luchtfoto’s genomen in een hoek van 45 graden vanuit de vier windrichtingen. Dit geeft een zeer gedetailleerd beeld van een specifieke locatie of een specifiek pand. Ook van plekken die slecht of niet toegankelijk zijn via de openbare weg. In combinatie met het andere beeldmateriaal van CycloMedia, de 360 graden straatfoto’s (Cyclorama’s) en de traditionele luchtfoto, is heel Nederland tot in detail te bekijken vanachter uw bureau.

NederlandObliek
Voorbeeld Oblieke foto Gouda Centrum – Noordaanzicht
NederlandObliek
Voorbeeld Oblieke foto Gouda Centrum – Noordaanzicht ingezoomd

Zowel voor overheidsorganisaties als bedrijven biedt het beeldmateriaal veel toegevoegde waarde. Zo helpt het gemeenten bij de beoordeling van de WOZ-waarde, verzekeringsmaatschappijen bij de beoordeling van schadeclaims en solar-bedrijven bij het opstellen van offertes, maar er zijn nog veel meer toepassingen. Gemene deler is dat een locatie op afstand online inzichtelijk wordt en een buitenbezoek niet meer nodig is. Dit resulteert in efficiënte werkprocessen en een besparing in tijd en geld. Ook locaties die anders verborgen blijven, zoals en achter- zij-aanzichten van huizen, bedrijfsterreinen en landbouwgebieden worden met oblieke beelden vastgelegd.

www.nederlandobliek.nl

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top