Handheld voegt functies voor e-ticketing toe aan Algiz RT7

Handheld voegt functies voor e-ticketing toe aan Algiz RT7

Handheld Group, fabrikant van robuuste mobiele computers, introduceert de Algiz RT7 eTicket, een nieuwe versie van de Algiz RT7 Android-tablet die is uitgebreid met een speciale RFID-reader, zodat hij door medewerkers van openbaarvervoerbedrijven kan worden gebruikt voor mobiele kaartcontrole.

De Algiz RT7 eTicket biedt de combinatie van functionaliteit, transactiesnelheid, licht gewicht, betrouwbaarheid en robuustheid voor mobiel gebruik door openbaarvervoersbedrijven. De contactloze elektronische verbinding tussen kaart en reader zorgt voor een razendsnelle interface, zodat een hoog transactievolume kan worden afgehandeld. De krachtige reader is compatibel met de gehele MIFARE-serie, ondersteunt ISO/IEC en ISO14443 type A/B RFID-tags en -kaarten, en heeft twee ingebouwde Secure Access Modules (SAM) voor veilige transacties.

“Toonaangevende openbaarvervoersbedrijven over de hele wereld maken gebruik van onze apparaten”, zei Johan Hed, Director of Product Management van Handheld. “Deze bedrijven hebben een snel rendement op hun investering geboekt, doordat een traditioneel traag en arbeidsintensief proces dankzij de inzet van intelligente mobiele apparaten werd gestroomlijnd. Onze klanten melden een groter aantal transacties, minder zwartrijders en tot 20% hogere kaartverkopen”.

Naast de RFID-reader biedt de Algiz RT7 eTicket ook een heel scala aan andere functies. Dankzij Google GMS-certificering zijn Google Play Store en Google Maps toegankelijk. Het capacitieve touchscreen van chemisch versterkt glas ondersteunt multi-touch en is afleesbaar in de zon. De Algiz RT7 eTicket beschikt over een 8-megapixel camera en een groot aantal aansluitmogelijkheden. Bovendien biedt dit product twee SIM-kaartsleuven, een ingebouwde GPS-ontvanger en een speciale 2D barcode-imager.

De Algiz RT7 eTicket koppelt ergonomie en robuustheid aan een krachtige Qualcomm quad-core processor en een handzaam ontwerp van slechts 660 gram. Met zijn IP65-classificatie is dit product bovendien waterbestendig en volledig beschermd tegen zand en stof. De Algiz RT7 eTicket voldoet aan de strenge eisen van de MIL-STD-810G norm op het gebied van extreme temperaturen, herhaaldelijk vallen en trillingen.

Website Handheld Group

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top