Grote opkomst Design Solutions Innovatiedag 2018

Grote opkomst Design Solutions Innovatiedag 2018

Donderdag 18 oktober vond de jaarlijkse Innovatiedag van Design Solutions plaats in het Conference Center van de High Tech Campus in Eindhoven. De opkomst bij deze editie was hoger dan vorig jaar. Tijdens de What’s New SolidWorks 2019-sessie die ’s ochtends plaatsvond zat het auditorium al helemaal vol.

Break-out sessies
De break-out sessies na de middag werden ook goed bezocht. Het was vooral druk bij de sessies over Model Based Enterprise, SolidWorks Composer, SolidWorks Manage, SolidWorks Visualize en Desktop Metal. Zoals verwacht sprong de break-out sessie over Plaatwerk Tips & Tricks er ver bovenuit qua belangstelling: meer dan 140 deelnemers.

Bedrijvenmarkt
Naast de plenaire sessies was er een bedrijvenmarkt waar verschillende partners van Design Solutions zich voorstelden, waaronder Ridder Data Systems, DriveWorks CADWare en 3D connexxion. Het hoogtepunt van de bedrijvenmarkt was de 3D-metaalprinter van Desktop Metal die speciaal uit Groot-Brittannië was overgebracht en werkend op de Layertec stond.

 

Geslaagde Innovatiedag 2018
Design Solutions kijkt terug op een geslaagde dag met een mooie opkomst en is dankbaar voor iedereen die de moeite heeft genomen om naar Eindhoven te komen. Het was voor het bedrijf een mooie gelegenheid om klanten te ontmoeten en de laatste ontwikkelingen met hen te delen.

Bron: Website Design Solutions

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top