Greenpoint BOR-systeem op iPad en Android tablet

Greenpoint BOR-systeem op iPad en Android tablet

Greenpoint is vanaf nu ook beschikbaar op iPads en Android tablets. Mobiel werken ligt binnen handbereik voor wie al met een tablet werkt, of net op het punt staat een nieuwe aan te schaffen. De volgende apparaten en browsers zijn getest: Apple iPad met Safari, Samsung Galaxy Tab A6 met Chrome. Mede dankzij deze ontwikkeling wordt de browser Google Chrome nu ook ondersteund op desktop-pc’s.

 

Identiek aan desktop-pc

Met een eenvoudige tablet en een internetverbinding kunnen BOR-beheerders buiten aan het werk. De tablet werkt met dezelfde versie van Greenpoint als achter de desktop-pc. De bediening is identiek. Daarmee zijn alle functies van het BOR-systeem beschikbaar om in het veld te kunnen raadplegen, inventariseren, inspecteren en monitoren. Specifieke functies die alleen geschikt zijn om achter een desktop PC te gebruiken, zoals exportprocedures, zijn op de tablets geblokkeerd.

Praktische tip: Gebruik een styluspen

Het kan handig zijn om bij een tablet een eenvoudige styluspen te gebruiken, tegenwoordig bij vrijwel iedere boekhandel verkrijgbaar. Daarmee zijn onderdelen in de kaart veel nauwkeuriger aan te wijzen dan met een vingeraanwijzing. Bovendien is beter zichtbaar wat u doet, omdat uw hand dan niet langer het zicht op het scherm blokkeert.

Website Greenpoint

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top