Graebert maakt ARES Kudo tijdelijk gratis beschikbaar

Graebert maakt ARES Kudo tijdelijk gratis beschikbaar

Nu velen ervoor kiezen of gedwongen zijn thuis te werken wil Grabert iedereen die met DWG-bestanden werkt een helpende hand toesteken door hun cloud-gebaseerde CAD-oplossing ARES Kudo tijdelijk gratis beschikbaar te maken.

 

 

In het januarinummer van BIG nieuws besteedden wij aandacht aan de producten van de firma Graebert. In het artikel kwam ook naar voren dat ARES Kudo een zeer sterke cloud-oplossing is; Graebert onderbouwt dat met een onafhankelijk onderzoeksrapport https://www.graebert.com/cad-software/ares-kudo/compare-ares-kudo-to-autocad-web/#download

Op https://kudo.graebert.com/ kunt u een account aanmaken, waarna u toegang krijgt tot de volledige oplossing van Graebert, die naast de cloud- gebaseerde oplossing bestaat uit de desktopversie ARES Commander en de mobiel Versie ARES Touch. Samen vormen de drie producten de Trinity of CAD. ARES Commander en ARES Touch kunnen 30 dagen als trialversie gebruikt worden, maar ARES Kudo blijft werken tot eind Mei. Eerder een trial-versie geprobeerd? Met hetzelfde account kunt u zich opnieuw aanmelden om ARES Kudo opnieuw ter beschikking te krijgen.

Het is niet uitgesloten dat deze aanbieding nog verder wordt aangepast. Nieuws daaromtrent vindt u  hier.

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top