Goed voorbereid de boot in met de VaarWater app

Goed voorbereid de boot in met de VaarWater app

De VaarWater app bestrijkt de regio Amsterdam, de Ronde Venen en de Gooi- en Vechtstreek.

Ontdek mooie vaarroutes en onze culturele parels. In de app zijn ook terrasjes, afmeerplekken en vaartips te vinden. VaarWater is er voor iOS en Android. De app is gratis en ook beschikbaar in het Engels.

Nieuwe routes

De VaarWater app voor varen in Amsterdam bestaat al enige tijd. Er zijn nu vier routes aan toegevoegd buiten de stad: Over de Vecht, de Vinkeveense plassen, de Kromme Mijdrecht en de Gaasp. Stuk voor stuk prachtige gebieden met een veelzijdigheid aan cultuur en natuur. Stuk voor stuk prachtige gebieden met veel cultuur en natuur. Boten kunnen met de Vaarwater app dus niet alleen over grachten, maar ook over oude (veen)rivieren, kanalen en meren varen.

 

Categorieën

Met de app is niet alleen te zien waar gevaren kan worden. Er zijn ook categorieën over zwemmen, aanleggen, eten, maximale vaarsnelheden, regels op het water en het weer. De app heeft nu ook een handig kompas. Hiermee is snel te zien wat er in de buurt te zien en te doen is. Met een zelf geplaatst ‘anker’ op de kaart vindt de gebruiker favoriete plekken snel terug.

Website Waterschap Amstel, Gooi en Vecht | Varen

Website Waternet | Alles over varen in Amsterdam

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top