GlobeSpotter in WebGIS Publisher

GlobeSpotter in WebGIS Publisher

Geo-ICT-bedrijf Nieuwland Geo introduceert een nieuwe koppeling met GlobeSpotter in het ‘Map Management System’ WebGIS Publisher, een online tool waarmee digitale kaarten kunnen worden samengesteld.

GlobeSpotter is een webapplicatie die toegang geeft tot het beeldmateriaal van CycloMedia. De koppeling voorziet in interactie tussen de kaart en Cyclorama’s, de 360˚ panoramafoto’s. Daarmee wordt het mogelijk om zowel vanuit de kaart als vanuit de Cyclorama’s te navigeren. “Nieuwland en CycloMedia hebben in grote mate dezelfde klantengroepen. Deze nieuwe add-on van GlobeSpotter binnen WebGIS Publisher is dan ook een logisch vervolg, waarbij onze gezamenlijke klanten optimaal gebruik kunnen maken van het beeldmateriaal”, aldus Eric Mooijman, partner manager CycloMedia.

 

WebGIS Publisher

Real-time meekijken op de kaart

Binnen WebGIS Publisher is het mogelijk om op basis van een klik op de kaart Globespotter te activeren.  De locatie op kaart bepaalt de gepresenteerde Cyclorama’s. Vanuit de kaart is de kijkrichting te veranderen en de hoek (zoomniveau) van de foto direct te wijzigen. Indien de locatie en het zoomniveau vanuit Globespotter wordt aangepast dan wijzigt deze op de kaart binnen WebGIS Publisher real-time mee. Emil Roes, Accountmanager Nieuwland Geo-Informatie, zegt: “De hoge kwaliteit en de snelle beschikbaarheid van de Cyclorama beelden zijn voor onze klanten van toegevoegde waarde,” De Cyclorama’s van CycloMedia hebben hoogwaardige geometrische eigenschappen, waardoor ze zonder vertekening een waarheidsgetrouw beeld geven van de omgeving. Bovendien worden ze jaarlijks geactualiseerd waardoor de gebruiker altijd over recent beeldmateriaal beschikt.

Website Nieuwland Geo

 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top