GIS inwinnen met MyCumulus

GIS inwinnen met MyCumulus

ADW Software, leverancier van landmeetkundige software, lanceerde het nieuwe product MyCumulus.

MyCumulus is een oplossing voor het inwinnen van GIS-gegevens voor onder andere landmeters, gemeenten, nutsbedrijven, veldwerk onderzoek en enquêtes. Het is een combinatie van een app, een website en een aantal softwaretools die elke gebruiker toelaten zijn eigen formulieren te maken, gegevens te verzamelen op een Android-smartphone of tablet, en de gegevens te bekijken op de MyCumulus website. De gegevens kunnen in Excel en in Pythagoras CAD+GIS Software worden geïmporteerd.

Open API

MyCumulus heeft een Open API, die ontwikkelaars toelaat programma’s te schrijven die gegevens met de MyCumulus-server kunnen uitwisselen. Integratie van databases en het maken van aangepaste rapporten zijn maar enkele van de talrijke mogelijkheden die de open API biedt. Volgens Jan Van Looy, verkoopsdirecteur bij Pythagoras bvba: “MyCumulus biedt een uitzonderlijke nieuwe manier voor het verzamelen van GIS-gegevens en het importeren van deze gegevens in Pythagoras. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor Pythagoras-gebruikers.”

Over ADW Software

ADW Software is opgericht in 1991 en ontwikkelde de CAD + GIS Software Pythagoras. Na de overname van deze activiteit door Pythagoras bvba, heeft ADW Software MyCumulus ontwikkeld. MyCumulus is in samenwerking met Pythagoras bvba gepresenteerd op de Pythagoras distributeursbijeenkomst, op 20 en 21 februari 2017.

Website Pythagoras

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top