Gijs Boekelo benoemd tot erelid GeoBusiness Nederland

Gijs Boekelo benoemd tot erelid GeoBusiness Nederland

Gijs Boekelo is tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst en ALV benoemd tot erelid van GeoBusiness Nederland. Voorzitter Ed Nijpels bedankte Gijs Boekelo namens alle leden voor zijn inzet bij de totstandkoming van Geo-Business Nederland en daaropvolgende jarenlange belangeloze inzet en bijdrage aan de vereniging. Gijs is hiermee het vierde erelid van de vereniging, na Bert de Graaf, Wim Eimers en Ton Nieman.

Yvette Pluijmers, algemeen manager in de beginjaren van de vereniging, memoreerde kort de oprichting en eerste jaren van GeoBusiness Nederland en de rol die Gijs Boekelo hierin heeft gespeeld.  Op uitnodiging van Gijs Boekelo werd een inspirerende presentatie gegeven door Joep Athmer, Managing Director Van Oord Offshore & Member of Van Oord’s Management Committee.

GeoBusiness Nederland

GeoBusiness Nederland is de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie. De vereniging biedt al meer dan 10 jaar een platform voor samenwerking tussen haar leden en andere bedrijven, overheidsorganisaties, maatschappelijke organisaties, brancheorganisaties en onderzoek-, onderwijs- en wetenschapsinstellingen.

Website GeoBusiness Nederland

 

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top