GeoWeek 2018: 28 mei t/m 1 juni 2018

GeoWeek 2018: 28 mei t/m 1 juni 2018

De datum voor de GeoWeek is bekend; 28 mei t/m 1 juni 2018 duiken weer duizenden leerlingen in de wereld van de geografie.

Door het volgen van gastlessen, veldwerk op locatie en bedrijfsbezoeken zien de leerlingen wat je in de praktijk kan met aardrijkskunde.

Twaalfde editie

Het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) organiseert al voor de twaalfde keer de GeoWeek. Door middel van de expedities krijgen de leerlingen inzicht in de huidige maatschappelijke en economische ontwikkelingen in één van de grootste groeibranches wereldwijd: de geosector. De GeoWeek wordt mede mogelijk gemaakt door Expertise Bodem en Ondergrond, Kadaster, Ministerie van Infrastructuur en Milieu en de Unie van Waterschappen.

Expeditie aanbieden

Bedrijven kunnen zich nu aanmelden voor de GeoWeek. Tijdens de GeoWeek zetten bedrijven uit de geosector allerlei expedities op voor leerlingen. Het doel van deze week: leerlingen van 10-15 jaar laten zien wat de beroepsperspectieven zijn met aardrijkskunde. Tijdens de GeoWeek kunnen bedrijven uit de geosector hun expertise verbinden met leerlingen die nog volop aan het ontdekken zijn waar hun interesses liggen. Deelname aan de GeoWeek is gratis.

www.geoweek.nl

Delen op facebook
Facebook
Delen op linkedin
LinkedIn
Delen op twitter
Twitter
Scroll naar top